Disney

Luova tiimi ja päivämäärät, jotka ilmoitettiin Beauty and the Beast 2021 UK Tourille

Luova tiimi yhdessä karkea suorituskyky päivämäärät on ilmoitettu tulevan UK touring tuotanto-Disneyn Kaunotar ja hirviö Musikaali. Uutinen tulee sen jälkeen, kun syyskuussa paljastettiin, että show saisi innokkaasti odotetun uuden kiertueensa ensi-iltansa käyrä Leicesterissä toukokuussa 2021.

Luova tiimi ja päivämäärät, jotka ilmoitettiin Beauty and the Beast 2021 UK Tourille
Beauty and the Beast to tour ympäri Yhdistynyttä kuningaskuntaa vuonna 2021. Onko West End ajaa kortit?
Beauty and the Beast 2021 UK creative team julkisti!
Olivier-palkittu musikaali Kaunotar ja hirviö — jossa on musiikki Alan Menken, lyrics by Howard Ashman ja Tim Rice, ja kirjan Linda Woolverton — on juuri ilmoittanut, mainoksia tulevista UK touring tuotanto.

Täysin muuttunut ssa on ohjannut Rob Roth ja ominaisuus koreografia Matt West, pukusuunnittelu Ann Ä-Osastolla, hiusten muotoilu David H. Lawrence, illuusioita design Jim Kanode, joka auttoi 1994 tuotanto -, valaistus design Natasha Katz, äänisuunnittelu John Puistattaa, luonnonkaunis suunnittelu Stan Meyer -, video-ja ennusteet design Darryl Maloney, plus uuden tanssin järjestelyt David Chase, jonka avulla Länsi-palata hänen koreografinen työ.

Valu tehdään Pippa Ailion kanssa valettu ilmoitus odotettavissa myöhemmin.

Kauneus ja peto UK tour päivämäärät 2021

Vuoden 2021 Beauty and the Beast UK-kiertue alkaa 25.toukokuuta Curve Leicesterissä, jossa se kestää viisi viikkoa. Se on sitten pää Dublin Bord Gáis Energy theatre-Teatteri 8. heinäkuuta, Bristol Hippodrome 12. elokuuta Liverpool Empire 23. syyskuuta, ja Edinburgh Playhouse 21.lokakuuta.

Tarkat kiertuepäivät, esiintymisajat, ja lisätietoja ei ole vielä ilmoitettu. Ei ole myöskään vielä vahvistettu, huipentuuko näyttelyn kiertue West End revival-juoksuun.

Musikaali sai sen West End ensi-ilta Dominion Theatre takaisin vuonna 1997, kun taas New York City tuotanto kesti vuodesta 1994 vuoteen 2007 saakka ja on koulutukseltaan teatteri-ennätys kymmenes-pisimpään Broadwaylla historiassa. West End-ajon jälkeen show osui tielle valtakunnalliselle Yhdistyneen kuningaskunnan kiertueelle vuodesta 2001.

Mikä on Beauty and the Beast-musikaali?

Alkuperäisen samannimisen Disney-animaatioelokuvan 1991 pohjalta Kaunotar ja peto sovitettiin nopeasti lavamusikaaliksi vain kolme vuotta sen jälkeen, kun elokuva julkaistiin elokuvateattereissa. On totta, että elokuvan alkuperäinen juoni seuraa nuorta naista nimeltä Belle, joka kompastuu unohdettuun prinssiin kirottu elämään petona, kunnes hän löytää todellisen rakkauden.

Ohjaaja Rob Roth punnitsee uutta tuotantoa

Rob Roth sanoi: ”Olen niin innoissani ensi-ilta tämän uuden tuotannon kauneuden Britanniassa. Koko alkuperäinen luova joukkue on koottu, ja olemme reimagined visuaaliset näkökohdat osoittavat täysin, täysimääräisesti kaikki uusimmat teknologiat vaiheessa veneet, valaistus ja puku rakentaminen. Monia näistä elementeistä ei ollut keksitty, kun kehitimme näyttelyn ensimmäisen kerran.

”Joten luomme jotain aivan uutta tästä rakastetusta” tarinasta, joka on yhtä vanha kuin aika.”Puhun koko joukkue, kun sanon, onneksi me kaikki tunnemme annetaan mahdollisuus reimagine show for the 21st century.”

Kauneus Ja peto tulossa pian Lontoon West Endiin?
Uusi West End-ajo ei todellakaan ole poissuljettu, mutta varmasti on vielä useita putoavia ruusun terälehtiä, jotka lasketaan ennen siirron julkistamista.